0741 556 049 office@rasiniecotod.ro

Lucrări de rășină

Cei care acceseaza ofertele noastre pot beneficia de servicii si lucrari complete precum: aplicarea, montajul și testarea produselor din rasina de catre tehnicieni instruiti in realizarea proceselor tehnologice, urmand fisele tehnice valabile. Lucratorii, experti in prelucrarea produselor din rasina, ofera gratuit consultanta clientilor in privinta lucrarilor efectuate.

În domeniul lucrărilor pentru pardoseală, interioare și pereți, Rășini Eco Tod propune următoare gamă de produse și servicii la un nivel standard și de maximă calitate:

I.Pardoseli – Interior si exterior

Ecostatice
In aceasta categorie executantii, instruiti in prelucrarea produselor cu rasina, vor pune in executie si montare panouri cu decoratii si texturi variate, ansamblarea facandu-se atent si tinandu-se cont de aspectul peretilor sau spatiului de tratat. Pentru respectarea tipului de lucrare, sunt recomandate produse in rasina epoxidice, amestecate cu cele in 3D sau artistice. Intra aici obiecte decorative imbracate in rasina. Se pot folosi produse in rasina precum: Poliepo® Termo, Poliepo®Biolux, Poliepo Biolight®.

Monolitice
Spatiile tratate se vor prezenta ca fiind unitare, omogene, fara rosturi si bine inchegate. Se aplica mai ales: Dega®Spatula, Dega®Art, Monosint®.

Sanitare
Sunt destinate unor spatii precum cele: farmaceutice, spitale, cabinete stomatologice si de kinetoterapie. Se poate aplica cu: Monosint®, Dega® Rock, Flexint®, Poliepo® Biolight,

Industriale
Locurile in care se monteaza sunt: fabrici, hale, depozite. Se poate aplica cu: Monosint® (3 cmm), Dega® Rock, Dega® Carpet, Poliepo® Termo.

Birouri
Sunt vizate spații ale unor institutii publice, intreprinderi, sali de conferinta. Se poate monta cu: Dega® Spatula, Dega®Art, Flexint®, Poliepo®Biolux, Poliepo Biolight®.

Showroom
Aceasta categorie are ca puncte de aplicare: spatii destinate evenimentelor economice, sociale si culturale, expzitii, lansari si prezentari de proiecte. Pot fi montate cu: Dega®Spatula, Dega®Art, Flexint®, Poliepo®Biolux, Poliepo Biolight®, Poliepo® Termo.

Locuinte
Tratarea cu produse in rasina pentru: apartamente, case si gospodarii, bucatarii, case de vacanta, hoteluri, pensiuni. Atat la nivelul interioarelor, cat si al celor exterioare, se aplica cu: Dega®Spatula, Dega®Art, Monosint®, Dega® Rock.

Saloane auto
Pentru acest spatiu, Rasini Eco Tod propune o serie de lucrari in rasina specifica, epoxidica in special. Aplicarea se realizeaza in zone cum ar fi: parcari auto, saloane de prezentare si depozite.  Se vor utiliza categorii de lucrari precum: Dega® Carpet, Poliepo®Biolux, Poliepo Biolight®, Poliepo® Termo.

Statii de transport / autobuz, tren, aeroport
Pentru aceasta categorie este necesar ca materialele sa fie de cea mai buna calitate. De aceea, executantii vor pune in aplicare produse de tipul: Dega® Carpet, Poliepo®Biolux, Poliepo Biolight®, Poliepo® Termo.

II.Panouri decorative – Interior si exterior
Seria Gobbetto Floating Resin Panels permite realizarea diferitelor tipuri de decorații si finisaje apartinand liniei Dega Art si Dega Spatula. Aceste panouri sunt foarte usoare, avand o grosime intre 4/5 mm, perfect adaptabile oricaror suprafeti, raspunzand exigentelor fiecarui executant si consumator final. Unul dintre principalele avantaje se refera la fenomene extreme: pot fi rasinate direct la fabrica noastra fara sa-l constrangem pe client sa aiba santierul expus lucrarilor sau necesitatea suspendarii serviciului; in cazul acesta se poate vorbi despre restaurante, magazine sau altele. Aplicarea acestora pe suprafete este usoara si rapida: in putine ore, cu coale specifice, vor fi posibile crearea unor spatii complet noi. Este un produs ce se prezinta sub diverse forme si mai ales culori: rosu, albastru, verde, violet, galben, orange, crem, sau se pot include forme 3D artistic, asa cum se arata in imaginile date.
Creativ, artistic, usoR, personalizat, netoxic si rezistent la apa (waterproof)
Produsele utilizate pentru executie sunt:
Dega Plast primer, Dega Plast Stucco, Poliepo, Dega Gamma Eco/TR, Dega Brek.
Indicatii pentru aplicare: Aplicabile cu silicon sau cu materiale de fixare. Procesul complet al montarii poate dura intre 5 si 7 zile.
III.Pereti cu rasina
Vizata atat la interior cat si la cel exterior, aceasta categorie, in tratarea produselor cu rasina, apeleaza foarte des la tehnici si lucrari precum: tapetul, panoul, obiecte si imagini 3D. In executarea peretilor cu rasina se tine cont de aspectul estetic, ca atare produsele inovative ocupa un rol deosebit. Sunt utile la montare si executare atat lucrari in rasina usoare cat si epoxidice. Pentru executia lucrarilor in rasina, personalul, bine instruit, tine cont de categorii precum: Panouri cu decoratii in rasina (cu diverse culor si textura), straturi cu rasina creandu-se aspectul 3D, dar si cele cu aspect fosforescent, aplicabile cu: Poliepo® Biolux, Poliepo Biolight®.

IV.Zone de agrement
Se pot aplica, in aceasta categorie, lucrari in rasina preponderent impermeabile si mai ales epoxidice. Spatiile destinate acestui tip de lucrare sunt: parcuri de distractii, piscine, băi de tratament, spatii balneoclimaterice, spatii de joaca, alee pietonale, baze sportive. La executare si montare se aplica cu: Dega®Spatula, Dega®Art, Dega® Rock, Dega® Carpet, Flexint®, Poliepo Biolight®, Poliepo® Termo.

V.Mobilier –Design interior
Rasinile folosite de Rasini Eco Tod, in parteneriat cu Gobbetto, prezinta particularitati specifice care sa se evidentieze chiar si in realizarea obiectelor in general sau a celor cu caracter decorativ, fiind adevarate accesorii pentru spatii interioare. Suprafetele, versatile si multiforme sunt mereu surprinzatoare pentru posibilitatea existentei unei cromatici si de amestec cu materiale intre ele eterogene, sunt personalizabile pentru creatiile aranjamentelor de obiecte proiectate pentru design interior.

VI.Arta 3D
Pentru cine doreste sa fie mereu in pas cu moda si este la curent cu ultimele tendinte, poate opta, in locuinta sau si propria activitate comerciala, pentru ceea ce inseamna inovatie in materie de infrumusetarea pardoselilor si a peretilor. Este vorba de o noua categorie de design cu scopul de a crea o scena captivanta. Datorita aspectului care se poate crea cu acest material, se poate observa un efect in special divers si unic, autentic totodata. Cu acest produs este posibil sa realizezi lucrari si montaje si pe pereti. Finalitatea lucrarii va demonstra un proces tehnologic reusit astfel incat lucrarea realizata, in 3D, sa nu prezinte fisuri si sa reziste agentilor chimico-fizici. La nivelul pardoselii, acoperirea cu rasina traditionala in 3D are avantajul generarii intr-o maniera realista a unor diverse modele. Specialistii in aplicarea pardoselilor cu rasina, recomanda ca intr-o locuinta sa se ia in considerare puncte ale locuintei importante, cum ar fi intrarea, chiar de la usa sa porneasca intregul spectacol estetic 3D. Acest tip de produs este confectionat dintr-un plastic special, foarte rezistent la temperaturi ridicate, care este amestecat cu alti agenti chimici, precum rasina epoxidica. In momentul in care se intareste, rezulta o suprafata omogena si neteda, ce creeaza o continuitate ariei aplicate. Este necesar ca spalarea acestui tip de pardoseala sa fie realizata cu materiale textile fine si umede, folosindu-se un detergent foarte usor, intrucat, curatarea este permanenta. Se apliaca in spatii  precum: locuinte, societati, showroom.