0741 556 049 office@rasiniecotod.ro

Rășini Eco Tod este o firmă din Suceava, cu profil pe materiale de construcții decorative, aflându-se în colaborare cu o altă companie, Gobbetto din Italia, Milano. Aceasta are ca preocupare oferta de servicii în materie de produse, obținute prin rășină. Este considerat lider pe piața lucrărilor din rășină, aducând clienților o varietate inovativă de produse.

 

Rasini Eco Tod va ofera servicii complete de: consultanta in alegerea materialelor potrivite, montaj (la cerere), intretinere si transport (la cerere). Toate acestea sunt asigurate de catre un personal special instruit in domeniul materialelor din rasina.

Rașini Eco Tod pune la dispoziția clienților, produse fabricate din rășină pe diferite categorii și subcategorii: intern, extern, materiale inovative, obiecte și decorații pentru spații interioare (mobilier) și exterioare (trotuare, scari,parcuri de distracții pentru copii, stații de transport, locuri și instituții publice, inclusiv în domeniul marketing/advertising) etc.

Inovație!

Termenul cel mai potrivit pentru a descrie produsele și lucrările efectuate de Rășini Eco Tod, în parteneriat cu Gobbetto din Milano este  Inovație. Ce aduce nou acest concept al prototipului de rășină? În primul rând, ne este propus un produs de înaltă calitate, care înlocuiește în orice moment alte tipuri de lucrări ale industriei chimice sau din lemn masiv și PAL.

Artă și lux

La aspectul său inedit și extrem de rezistent se adaugă elementul la fel de inovator esteticul. Un punct forte al acestui produs, indiferent unde este folosit și aplicat, vine cu această noutate a designului. Produsele din rășină a companiei Rășini Eco Tod îmbracă diferite forme și totodată culor: verde, albastru, roșu, fosforescent, culori vii, aspectul clasic, modern și inovator al produsului.
Trăim într-o epocă a vitezei și totodată a unui client tot mai pretențios și dornic de ceva nou dar mai ales inovator. Lucrările de rășină a companiei noastre vin în întâmpinarea și a clienților dornici de un produs de lux, care să le confere satisfacția unei bune investiții și de durată. Produsele Rășini Eco Tod reprezintă evident o alternativă, dar chiar dincolo de alternativă, acestea nu vin în completarea produselor clasice existente și gata să se deterioreze în cel mai scurt timp, ci dimpotrivă, vine să le elimine, contrbuind cu certitudine la dobândirea adevăratei calități, cerute de foruri științifice, politice, economice și mai ales administrative. Așa cum se poate vedea și în imaginile de promovare, avm de a face cu un produs de mult căutat și astăzi aflat de o societate tot mai pretențioasă și dornică mereu de schimbare.

Viabilitate și rezistență

Nu există o singură rășină epoxidică. Ele sunt practic o mare familie, cu cele mai multe calități comparativ cu alte familii de rășini sintetice: rezistență mare la temperaturi foarte scăzute sau foarte ridicate, rezistență la electricitate, rezistență mecanica foarte bună, durabilitate, foarte bună rezistență la umiditate, foarte rezistente în timp. Toate aceste calități le fac utile in domenii dintre cele mai diverse: aeronautic, naval, electric, electronic, obținerea lacurilor și vopselelor, a adezivilor, a pardoselilor, etc. Rășina se folosește cel mai mult la protejarea blaturilor de masă sau pentru obținerea unora deosebite. Cum poate fi turnată, o suprafață plană este cel mai simplu de finisat. Înainte de turna amestecul asigurați-vă că suprafața este foarte curată, lipsită de praf, ulei, vopsea sau alte materiale care pot strica aspectul sau pot intra în reacție cu rășina. Nu uitați că veți obține o suprafață transparentă și clară. Amestecul se toarnă și se întinde ușor cu o spatulă (sau un cuțit lat) pe toată suprafața. Surplusul va curge pe margini așa că protejați locul pentru a nu-l murdări. Pe margini întindeți materialul cu pensula pentru a nu rămâne scursuri.
În cazul în care doriți o suprafață mai groasă, faceți înainte un șablon și umpleți-l cu rășină. Se pot pune orice fel de obiecte, ele vor rămâne înglobate în rășină, obținându-se obiecte unice.
Poate cele mai reușite dintre ele sunt cele în care rășina este combinată cu lemnul recuperat. Efectele trecerii timpului sau urmările atacului insectelor sunt evidențiate de rășină. Rezultatul, din punctul meu de vedere, este minunat.
Aplicarea rășinilor epoxidice permite reducerea costurilor de întreținere a echipamentelor protejate și creșterea rezistenței suprafețelor la abraziune și temperaturi extreme.